Loose ends

Add something here.

Varmat porttien sijainnit:

-Pohjoisessa, Harkenin Treanttien metsissä. Tarkempaa sijaintia ei ole, mutta oletettavasti jossain näiden elinalueella.
-Pohjoisessa Gray Downsin alueella, Miekkakummuilla. Etsikää käsiinne Harmaan Liikkeen linnoitus ja sieltä Halvath Cormarrin, valtaistuimen itseoikeutettu manttelinperijä, hän tietänee lisää asiasta.
-Lännessä Cairncormin Huipuilla. Tavatkaa Verikeihäiden kuningattaren ylishamaani Rohka Verinoita. Tavatessanne muistakaa antaa tälle jokin huomionosoitus että olette Gruumshin ihailijoita, sillä hän suhtautuu muiden uskontojen harjoittajiin erittäin skeptisesti, ajoittain jopa väkivaltaisesti.
-Lounaassa Dythanin Legioonin Kasarmeilla. Suosittelen etsimään väylän maan alitse ja käymään paikanpäälle salavihkaisesti ja ehkä myös pimeän turvin. Näitä joukkoja ette halua kohdata päivänvalossa, saati kasvotusten – sillä ne tekevät teistä selvää silmänräpäyksessä.
-Goblinien linnoituksessa, Tikarikaupungissa
-Yksi on kuuleman mukaan Saruunin Maagien hallussa. Ottakaa selvää Maagien toimista, olinpaikasta ja paikantakaa portti. (ko. portti sijaitsee hyvin lähellä Seitsemän pilarin hallia, Grimmerzhultin suunnassa)

Epävarmat ja muut:

-Toisen taas kerrotaan sijaitsevan veden äärellä aina yhtä utuisen ja usvaisen veden äärellä. Tietolähteeni viittasi myös siellä jo menehtyneeseen
shamaaniin ja raakalaismaisiin veljeksiin. Selvittäkää asia mikäli näette tarpeelliseksi.
-Enempää tietoa porteista ei ole, mutta varteenotettava tietolähde on myös herra nimeltä Nazin Karmiinitappura. Johtaja myyttisen idean ja aatteen takana josta liikkuu hyvin ristiriitaista tietoa pitkin laaksoa. Hän tituleeraa itseään prikaatin kapteeniksi, joten muistakaa myös puhutella häntä arvonsa mukaisesti. Mitä tämä niin kutsuttu “kapteeni” taas johtaa, on hämärän peitossa. Suosittelen erityistä varovaisuutta ja valppautta tämän herran kanssa tekemisissä ollessanne.

-Starriksen Tuopin alla olevat pronssiovet, miten avataan ja minne nämä johtaa?
-Kryptassa oleva maaginen valopallo sekä lasiarkun sisällä nukkuva(?) mies

Loose ends

Pinnacles of Power timonummi