viima 42

Aamu valkeni sekavassa mielentilassa.
Huomasin jossain vaiheessa muiden lähteneen sinne jonnekkin ja vieressäni kasa höyheniä. Hetken ihmeteltyäni lähdin kapuamaan kiviä ylöspäin. Ylös päästyäni muut olivat ilmeisesti saaneet hydran tapettua. Yhteistyötä? Varsin kummallista.
Onneksi kaikki ei sentään ollut täysin sekaisin, sillä bardimme egoa oli ilmeisesti loukattu. Suuntasin kohti hydran raatoa ja löysin kanan. Välipalan jälkeen aloin ihmettelemään maassa olevaa luukkua. Taitaa olla Kelsonin väsäämä ansalukkosysteemi. Aikani laitetta hiveltyäni se alkoi pikkuhiljaa taipumaan tahtooni ja sain osan ansoista purettua. Kävin hakemassa juhdalta pari avainta ja sain pari lukoista auki. Samalla tuntui siltä, että osa ilmaelementaalitaiasta vapautui, sillä alkoi tuulemaan. Ansat olivat kuitenkin hyvin hankalia avata ja kaipasin Janeausdalin apua keskittymisessä. Siispä suuntasin muiden luo ja kuulin hänen menneen takaisin Nenlastiin mököttämään.
Pyysin Kaithlinilta kyytiä ja yllätyksekseni sain sen. Ainakesä tuppasi mukaani. Kaupungissa odotti väkijoukko, jota oli tietenkin pakko yllyttää juhliin. Jos bardimme vielä tulisi soittamaan, niin jatkoilta olisi helppo saada muutama idiootti kaapattua sivummalle…

Viima pelastaa maailman

viima 42

Pinnacles of Power timonummi