viima 27

" Viidennen kerroksen fiaskon jälkeen päätin käydä vielä nelosessa katsomassa onko mitään sisäänkäyntiä tarjolla. Kerrokseen laskeuduttuani kulman takaa tuli joku wannabe-varas “hiipien”. Kun kysyin häneltä tarkemmin läsnäolonsa syytä, hän päästi suustaan jonkun ihme taikasanan “Orm”. Tämän seurauksena ajatukseni lähtivät vaeltelemaan omia teitään joksikin aikaa.
Takaisin palattuaan ajatukseni havaitsivat kehoni olevan lattialla Ainakesän raahattavana.
Muut olivat jo ehtineet tutkia muutamaa tarjolla olevaa ovea. Kävin niitä lähemmin myös katsomassa, mutta taikojen purku ei ollut minulla oikein hallussa ja taikojiemme voimat avuttomasti lopussa. Vaikka pormestari jäikin mysteeriksi olin jo saanut saalista mukaan enemmän kuin olin toivonut. Suuntasin ryhmän kanssa alakerrassa olevaa teoreettista salaista uloskäyntiä kohden. Teoria kesti empiirisen tutkimuksemme ja johti kaupungista ulos.
Kaithlin huomasi vuoren rinteeltä hyvän leiripaikan, johon suuntasimme lepäämään ja tutkimaan mukaamme tarttuneita tavaroita. Aamulla tunnelman hieman noustessa totesin ryhmän olevan riittävän hullu seuraamaan minun ohjeita, olimmehan juuri ryöstäneet alueen suurimman kaupungin vahvasti vartioidun örkkijumalan temppelin. Täytyy olla joko tyhmä tai hullu ( ja tyhmähän en siis ole ) jotta tekee tuollaista. Aloin kertomaan omista tavoitteistani muiden kuunnellessa. Pienen kakistelun jälkeen sain pakkosyötettyä uusia ideoita heidän päihinsä ja päätimme kerätä hieman varusteita pidempää reissua varten ja sitten suunnata vihdoinkin oikeaan suuntaan.
Eli sinne minne tuuli puhaltaa. Ja sattumalta myös kompassi näytti samaan suuntaan. Jos nyt katson lähitulevaisuuteen, niin näkymä on miellyttävän hämärän peitossa edelliseen aamuun verrattuna.

Ai niin… Kuka oikein on Baphomet ja miksi hän/se kuvittelee minun olevan pelinappulansa?
Ja mikä oikein on dire genasi? "

Viima pelastaa maailman

viima 27

Pinnacles of Power timonummi