viima 33

" Kontakti ravun kanssa ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti. Tämä yritti ensin opettaa minulle, miten jakaudutaan osiin. Kun en onnistunut tempussa heti, niin rapu antoi havainnollisen esimerkin jos toisenkin. Lopulta rapu oli jakautunut muhennoksesi jota Ainakesä taisi alkaa heti syömään. Rauha maassa ja maan alla, joten käännyin portaalia kohden.
Vihdoinkin olin päässyt kohteeseeni!
Aloin kaivelemaan muistiani ja yritin saadaa päähäni tietoja siitä, mitä porteille oikein piti tehdä. Aktivoida jotenkin, mutta miten? Yritin käyttää päätäni ja kopautin porttia sillä kerran jos toisenkin, mutta mitään ei tapahtunut. Lopulta Aduro tuli viereeni, heitti jonkin loitsun ja kertoi huonot uutiset. Portti oli kaikilla mahdollisilla tavoilla rikki.
Kävin lopulta vilkaisemassa portin taakse. Jos olinkin yrittänyt mennä väärältä puolelta sisään?
Jumalani huumorintaju näytti olevan kohdallaan. Portin takana oli lähes yhtä omituinen kissa kuin minäkin. Tein tämän kanssa tuttavuutta ja katselin kisun käyvän ryhmäni jäsenet läpi vaihtelevalla menestyksellä. Kissan nimi oli Raven.
Muun ryhmän lähtiessä tutkimaan viereistä luolaa jäin kyselemään tarkempaa opastusta Ravenilta.
Mihin mennä? Mitä tehdä? Kenet tappaa? Mitä tänään on ruuaksi?
Ruuan mainittuani kuulin ryhmän melskaamista ja kävin kurkkaamassa, josko he olisivat löytäneet päivällistä. Ja olihan siellä iso torakka. Mieleni harhautui hetkeksi Varjoharjulle. Takaisin palattuaan se havaitsi kissan jolkottelevan poispäin, kohti muita vastauksia.
Ja eikun perään. Enhän haluaisi hukata jumalani sanansaattajaa. "

Viima pelastaa maailman

viima 33

Pinnacles of Power timonummi