viima 36

Nälkä. Ainakesä lähti tutkimaan ympäristöä, muut ryhmästä tekivät mitä sattui, joten minulle jäi hyvin aikaa kuunnella järven rannalla aamiaiseni sijaintia. Olimme ilmeisesti kolunneet luolan turhan tarkkaan läpi. Ei vieläkään aamiaista. Noh. Vielä ei tarvitse harkita vararavintoa.
Lähdimme tutkimaan loppuja luolia Kaithlin kärjessä. Hämistunnelin takaa löytyi wraitheja. Noista en pidä. Hankala pistää maksan läpi kun sitä ei ole ja muutenkin menee ilman huitomiseksi. Katihlin mainitsi wraitihen takana olevasta portalista, mutta sinne pääsy saattaisi olla hankalaa. Lähdimme siis ylittämään järveä, kohti kompassissa olevaa toista läpikuultavaa nuolta. Ja järven takaa löytyi taas yksi portali. Aktiivinen. Mutta se ei mennyt Varjoharjulle. Kaithlin oli löytänyt sivutunnelista sekalaista tavaraa ja sain laatikollisen hämiksiä. Täytyy kysyä Adurolta, josko taikuudella kutsuttuja otuksia voi syödä.
Olimme tässä kohtaa saaneet muut paikat luolan tästä kerroksesta tutkittua, joten suuntasimme takaisin wraithien takana olevaa portaalia kohden. Näiden ohi mennessä palaset alkoivat yhtäkkiä loksahdella paikoilleen. Kalarel oli wraithien vartioivan seinän takana. Hän tarvitsi itselleen uuden kehon. Kaithlin jotenkin muutti wraithit kahdeksi puolituiseksi. Ainakesä juoksi seinää päin ja teki siihen reiän. Heivasin nyt tajuttoman puolituisen Kalarelin luo. Jäljelle jäänyt puolituinen katseli nopeasti etenevää tilannetta luukku auki ja minä katselin häntä nälkäisenä…

Viima pelastaa maailman

viima 36

Pinnacles of Power timonummi